ONLINE MASSAGE SESSIES

Wat duurt het lang en wat mis ik het om massages te geven. Mijn handen jeuken, mijn mooie praktijk is al weken niet meer opgewarmd en mijn lieve cliënten laten af en toe blijken dat ze toe zijn aan een momentje voor hun zelf, even wat anders dan thuis werken of alleen een blokje om. Bij sommige komen helaas de klachten weer terug en andere hebben last van slapenloosheid of sombere momenten. 

Daarom dacht ik: Er moet wat gebeuren. Al mag ik niet aanraken en mogen we elkaar niet live ontmoeten. Natuurlijk is fysiek aanraken het allermooiste, maar met wat tips van mijn kant, kan je ook jezelf een goede massage geven en je klachten verminderen. 

Tijdens de online sessies beginnen we met een intake. Wat zijn je klachten, behoeftes, waar wil je aan werken. Dan hoop ik dat ik je voeten goed kan zien, zodat ik aan jou voeten kan zien (eventueel via de handen) waar er blokkades zijn en welke gebieden extra aandacht nodig hebben. Ik geef jou massage tips en doe het bij mij zelf voor en ik geeft tips over voeding die voor jou geschikt is, met welk etherische olie je goed aan de slag kan en wat voor soort beweging bij jou past.  Ik hoop jou te kunnen motiveren op die gebieden die je graag wilt, maar wat nog niet lukt om het in de praktijk te brengen. En dan is het soms fijn om elkaar ook live te ontmoeten en samen te wandelen door een mooi stukje groen en als het weer het toelaat een kopje thee te drinken op een bankje in het park of in de duinen. 

83021780_3401340959892817_48253647731619

Er zijn meerdere opties: 

1x een online sessie van ongeveer een uur.

3x een online sessie: 1x 60 minuten, gevolgd door 2 sessies van 30 minuten. Dan kan je nog vragen stellen, kunnen we bespreken wat je ervaart en of er veranderingen optreden en kan ik je verdere tips geven.

Online sessies gecombineerd met wandelen, dan ben je meteen aan het bewegen en hebben we de tijd om te bespreken wat je wilt. Wandelen nodigt uit tot vertellen en loslaten. 

Zie welkom pagina voor de prijzen

                                                   

P1140590a_edited.jpg