top of page

ANJO ABBINK

Beëdigd reflexzonetherapeute sinds 2004

Foto Anjo

Als reflexzonetherapeute ga ik uit van een persoonlijke benadering. Het menselijke contact en de interactie tussen de cliënt en mijzelf spelen een belangrijke rol tijdens mijn werk.

Ik sta vrolijk en op eigen wijze in het leven. Mijn doel is om via deze levensinstelling een bijdrage te leveren aan het welzijn van mijn cliënten.  Veel aandacht en een ontspannen omgeving staan centraal in mijn behandelingen.

 

Daarom stel ik mij ook graag even voor.

Mijn naam is Anjo Abbink (1968), 22 jaar getrouwd geweest, ik heb nu een fijne nieuwe relatie en ben moeder van twee grote zoons. 

Sinds 2000 ben ik werkzaam als reflexzonetherapeute. Hiervoor heb ik de HBO opleiding bij de stichting Phoenix afgerond. In 2016 heb ik de verplichte MBK op HBO niveau gevold bij de HAN en met mooie cijfers afgerond. ook volg ik regelmatig cursussen en workshops om mij inhoudelijk te verdiepen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Sinds 2004 ben ik beëdigd reflexzonetherapeute. Mijn doel is om op warme en eigen wijze mensen te helpen weer in balans te komen en klachten te verminderen. In mijn mooie en lichte praktijk ruimte zijn mijn reflexzonetherapie behandelingen een heerlijk moment voor jezelf. 

 

 

bottom of page