top of page

Welkom op deze site over voetbad balans sessies, Verwen jezelf regelmatig zo zorg je voor een goede ondersteuning bij een gezonde leefstijl.

Natuurlijk wordt er bij elk voetbad Magnesium toe gevoed. Het goud voor je lichaam. 

We kiezen samen uit wat het beste voetbad is voor jou op dat moment. Dan vul ik het gekozen voetbad met een lekker warm water en zouten, magnesium, zeewier, gember of appel-azijn. Hierna krijg je een schoon voetbad met koud water om de poriën weer te sluiten. De behandeling sluit ik af met een kleine massage met etherische oliën.  Tijdens de sessie krijg je een kopje saffraan thee. 

 

Saffraan
Saffraan is een pareltje voor je gezondheid en helpt bij het herstellen van je balans. Iedere dag een kopje saffraanthee helpt bij serotonine te kort. Serotonine is je gelukshormoon en heeft veel invloed op je positief en gelukkig voelen.

Soorten Voetenbaden

Appel-azijn voetbad: helpt bij allerlei aandoeningen die met ontstekingen te maken hebben, bevorderd de door bloeding en verlicht pijn aan de voeten.

Zeewier voetbad: stimuleert de bloedsomloop en stimuleert de lymfeklieren. Een fijn hulpmiddel bij ontgiften van (corona-) inentingen, zware chemicaliën, metalen en straling. Voorziet je lichaam oa van jodium en helpt je hormoonbalans te reguleren.

Gember voetbad: van een gember voetbad ga je echt zweten. Helpt bij een opkomende verkoudheid of griep ( je mag geen koorts hebben) en geeft energie. Goed bij menstruatiepijnen, hoofdpijnen en is ontstekingsremmend.

Zeezout voetbad: Belangrijk bij veel sporten helpt om je zuurgraad te verlagen, geeft energie en helpt melkzuur te verminderen, bijv na een sportinspanning. Zeezout voorziet je lichaam van belangrijke mineralen.

Zuiveringszout voetbad: heeft een reinigende werking op de huid en helpt bij schimmels, helpt bij het herstellen van de zuur/basis balans van je lichaam en kan goed gecombineerd worden met de andere voetenbaden.

Essentiële Oliën mix: Er zijn vele oliën met veel verschillende doelen en werking, we kunnen samen uitzoeken wat voor jou op dat moment de beste mix is. Bijvoorbeeld Lavendel bij stress, pepermunt bij vermoeidheid, kamille bij hoofdpijn.

bottom of page