top of page

VOOR WIE/WERKWIJZE

Minder vage klachten, blij, energieker en meer verbonden met jezelf?

Reflexzonetherapie helpt je batterij weer op te laden. Situaties helderder onder ogen te zien en oude patronen makkelijker te door breken én een heerlijk moment voor jezelf.

Lastige en vage klachten: Reflexzonetherapie helpt goed bij klachten als hoofdpijn (migraine), nek en schouderspanning, lage  rugpijn, maagzuur, kiespijn, stress, corona gerelateerde klachten, menstruatie- en overgangsklachten, zwangerschapskwalen, spijsverteringsklachten,  darmproblemen of onrust in het lijf.

Chronische klachten en ziektes: 

Bij ernstige aandoeningen als kanker, ernstige rugproblemen, hart en vaatziektes of andere chronische ziektes krijg je door  reflexzonetherapie weer een beter contact met je lijf, voel je de ontspanning en stroomt er weer energie door het lichaam. Tevens krijgt de reguliere behandeling meer kans tot resultaat. Vaak hebben cliënten weer het gevoel dat ze ruimte bij zichzelf voelen. Het fijne is dat je even zelf niks hoeft, alleen genieten van de massage.

De eerste keer:

Wanneer je voor het eerst bij mij in de praktijk komt, starten we met een intakegesprek. Ik stel een behandelplan op en aansluitend krijg je de op jouw situatie afgestemde massage of therapie. Dit neemt 1,5  in beslag en kost  € 85,-

Gemiddeld zijn er vier tot zes behandelingen nodig om het lichaam weer op te laden en een juiste balans te vinden. (1x per week of 1x per twee weken).

Prijs per behandeling: €65,- ( zie kopje vergoeding).

Handreflexzonetherapie is zeer ontspannend, bevordert het aanmaken van onze "Gelukshormonen" en helpt goed bij schouder, arm en handklachten.

Reflexzonetherapie is een doeltreffende methode waarbij je ervaart hoe ongelofelijk sterk het zelf genezend vermogen van je lichaam is!

bottom of page