top of page

Reflexzonetherapie geeft steun aan mensen die geconfronteerd worden met kanker. En steun bevordert h


Leegte is het thema van de huidige tijd waarin we leven. Leegte staat in verbinding met lege cellen (= kanker). Normaal zit er licht in de cel, bij een gedegenereerde cel is er al minder licht en in een kankercel is het donker. Licht ontvangen we de zon via onze ogen en huid , door het eten van groenten, fruit, kruiden en zaden die zonlicht hebben opgevangen, door zuivere lucht te ademen.

Ook voelen is een basisbehoefte waarvan we echt niet zonder kunnen. Emotionele voeding krijgen we via aanraking, aandacht, gezien worden en veiligheid. Als blijdschap, tevredenheid, ontspanning als behoeftes worden ingevuld dan ondersteunt dit het immuunsysteem. Word je behoefte niet goed ingevuld bij je gevoel dan komt er spanning in het systeem en kom je in de overleving stand. Je lichaam denkt: Het zal er wel niet zijn. Dit opent deuren naar welvaart ziekten.

Ook Relaties zijn erg belangrijk, als relaties behoeftes vervullen dan worden ze helend.

Veel mensen hebben het gevoel dat ze er alleen voorstaan tijdens hun ziekte. Tegenwoordig heb je gelukkig veel initiative als Inloophuizen, Zingen voor het leven, Gespreksgroepen en massages. Allemaal aspecten die genezend werken. Al mogen we dat nu nog niet zo noemen.

Steun is erg belangrijk! Als mensen steun ervaren worden behoeftes ingevuld en is er meer ruimte voor positieve energie. Dit bevordert het immuunsysteem, het zenuw- en hormoonstelsel en activeert het creatieve brein. Dit bevordert allemaal het zelf genezend vermogen.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page