top of page

WATER NAAR DE ZEE DRAGEN


Heb je je wel eens afgevraagd: Wat is van waarde? Ik ben er over na gaan denken naar aan leiding van Bruno’s project: Water naar de Zee dragen.

Bij het woord Dragen, denk ik ook altijd meteen aan voeten. Die dragen je je hele leven en weten zoveel prijs te geven over jou. Door er naar te kijken en te voelen vertellen je voeten hoe het met je gaat, waar je aan toe bent en welke ontwikkelingen je aan het door maken bent.

Voeten hebben veel waarde!

Masseren van de voeten kan ontspanning geven, energie geven, een verandering doorvoeren en het zelfgenezend vermogen stimuleren. Dit helpt om je batterij weer op te laden en ieder op eigenwijze het leven te leven.

Doordat we voeten hebben, waar we rechtop op staan kunnen we ook wandelen. Wandelen is naast dansen 1 van de gezondste dingen die we kunnen doen.

Het is goed voor je hersenen, geheugen, hart, bot en je humeur. Je neemt vitamine D op en zuurstof.

Wandelen in stilte geeft rust en ruimte. De opnamepool ( de bovenste pool op je voeten) krijgt de tijd om leeg te stromen. Een volle opnamepool geeft nek en schouder klachten, vol hoofd en vele hormonale klachten.

Door de rust kan je verwerkingspool ( de middelstepool op je voeten) aan het werk zodat het door kan stromen naar de onderstepool. We aarde en voelen lucht langs ons lichaam stromen wat een kalmerend effect heeft.

Na het mooie project The New Horizon is Bruno van de Elshout al een tijd bezig met een ander project Wat gaat over wezenlijke ontmoetingen: Whatever the Weather

Ook ik was 1 van zijn deelnemers, 8 uur heerlijk doorbrengen op het zuiderstrand. Tijd nemen om te genieten, te kijken en te ruiken en voor een goed gesprek. Geen haast, geen mobiel en de tijd loslaten.

Al kan ik ook erg genieten van een dagje Welness/Sauna met een vriendin geeft zo’n dagje strand nog veel meer ontspanning, is het stukken goedkoper en heb ik achteraf een fijn voldaan gevoel.

Voortvloeiend uit Whatever The Weather gaat Bruno Water naar de Zee dragen. Met als uitgangspunt: Wat is van Waarde?

Gun jezelf ook een keertje een dag Water naar de Zee dragen? Iets onlogisch doen, wat achteraf veel Waarde blijkt te hebben?

Loop met Bruno mee en geniet van landschap, stilte en rust.

http://www.whatevertheweather.nl/

https://ready2amaze.wordpress.com/2019/03/06/water-naar-de-zee-dragen/


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

April in het Zonnetje 1

Nieuwsbrief April in het Zonnetje 1 Stilte Massages: Op 2 April begon de maand April met een Stilte dag. Een dag waarop Joyce en ik stilte massages combineerde met een klankschalen massage. Voor de 1

LOGO_AARklein.png
bottom of page