top of page

Rust en Ruimte


Nieuwsbrief juni 2019: Rust en Ruimte

Ondanks het onstuimige weer van vandaag, komt de zomer steeds dichterbij. De dagen verlengen en het is avonds lekker lang licht. Veel van ons zijn bezig met het afronden van het werk voor de zomervakantie en het organiseren van op vakantie gaan. Vaak geeft dit meer stress dan de bedoeling is.

Vakantie is heerlijk, een fijne onderbreking van de dagelijkse bezigheden, maar daarvoor en daarna is de druk soms extra groot. Ook geeft al dat reizen een grote druk op onze aarde. Soms vraag ik mij af? Kunnen we nog genieten en ontspannen in onze eigen omgeving?

Na dat "eindelijk" 9 juli mijn plekje op mijn neus wordt weg gehaald, ga ik genieten van 4 dagen rust en ruimte in een Pipowagen in de Betuwe. De week daarna ga ik mij 3 dagen verdiepen in de polariteitenmassage. Een mooie aanvulling die lijf en ziel verbindt.

Tijdens reflexzonetherapie verwijder je blokkades in het lichaam via de reflexzones. Je stimuleert de doorbloeding en bevordert het zelf genezend vermogen. Via de meridianen beïnvloedt je de energiestroom en door de chakra's te behandelen worden oude blokkades makkelijker opgeruimd. Zelf geniet ik iedere 6 weken van een polariteitenbehandeling. Ik merk hoe positief mijn lichaam en geest hierop reageren. Door dit te integreren in de reflexzonetherapie hoop ik jullie nog meer te kunnen bieden.

In juni start in ik Joure. De praktijkruimte is helemaal ingericht en schoon en de eerste proefmassages zijn gegeven. Het heeft een fijne huiselijke sfeer gekregen en er is een mooi plekje voor het boek: New Horizons, van

kunstenaar Bruno van den Elshout. Voor mij een fijne verbinding tussen Friesland en Den Haag. Op mijn website komt een apart hoofdstuk over mijn werk in Joure en hier kan je ook de data zien wanneer ik in Joure aan het werk ben. Ik ben heel benieuwd wat Friesland mij allemaal gaat bieden. Tot nu toe voel ik een mooie positieve flow.

Omdat de tijd altijd te snel gaat is het voor dat je het weet al weer september. Een mooie periode die staat voor de nazomer volgens de Chinese 5 elementen. De tijd waarin het zomerse vuur verdwijnt en we in het aarde element terecht komen. Een tijd waarin we horen te gronden en te genieten. Te oogsten en af en toe te feesten. Met een stevig aarde element en een voorraadje extra energie kunnen we dan goed de herfst in. We worden dan niet zo snel verkouden en hebben weerstand tegen alle virussen die langs vliegen. Het westerse werkschema houdt hier helaas meestal geen rekening mee. Wil je toch een voorraadje extra energie? In augustus en september kun je bij mij terecht voor een extra boots energie. Bij een behandeling in deze maanden krijg je van mij een cadeautje van CHI. (Chi natura life producten)Chi betekent energie en al deze producten bevatten natuur zuivere etherische oliën.

Cadeautje in de maanden Augustus en September: Je kunt kiezen uit:

* Tea tree lipbalm : Chi tea tree lip balm is 100% natuurlijk. De lip balm biedt langdurige bescherming tegen weer en wind. Ook de zon krijgt met deze lipbalm geen kans om de lippen te beschadigen.

* Skinspray Pure Lavender Water: Dit 100% biologische lavendelwater zuivert en reinigt de huid en bevordert het huidherstel. Lavendel verkoelt en verzacht bij een rode en verbrande huid, bij jeuk, na het ontharen en bij

insectensteken.

* Klein potje zelfgemaakte crème: samengesteld met de oliën die voor jou geschikt zijn.

* 20% korting op de volgende etherische oliën : Tea tree, Lavendel, Sinaasappel, Mandarijn, Pepermunt, Eucalyptus of Den

* 20% korting op de Tea Tree voetroller : Eerste hulp bij de verzorging van kalknagels, eelt en andere alledaagse voetproblemen.

Een paar Tips voor een fijne zomer:

* Geniet van de zomerse dagen en een mooie vakantie zonder stress

* Eet niet te veel rauwkost en gebraden vlees, maak regelmatig een lekker soepje

* Ontbijt regelmatig met iets warms. (In warme landen eten ze ook warm 's ochtends)

* Verwen je eigen voeten regelmatig door een voetenbadje met zout te nemen en ze daarna lekker in te smeren. Maakt gelijk je hoofd leeg.

* Geniet van een reflexzone-polariteitenmassage en een mooi cadeautje in de maanden augustus en september.

Mijn agenda voor Den Haag: Mijn agenda voor Friesland:

Ik werk op de volgende data : Ik werk op de volgende data in Joure:

11, 14, 17, 21, 22, 24, 25 en 27 juni 18, 19, 20 Juni

1, 5, 6, 8, 15, 25, 26 en 29 juli 30 en 31 juli

5, 6, 8, 9 , 12, 13, 15, 26 en 27 augustus 1, 19, 20, 22, 23 augustus

Fijne zomer en Tot ziens in de Korte Lombardstraat of in Joure.

Groetjes Anjo

PS: In de herfst ga ik weer atelier avonden organiseren. Heb je een wens om iets te leren? Ontspanningsmassage, handmassage, meer over de 5 elementen, etherische oliën? Vertel het mij.

Ik ben een Hundertwasser “kunstwerk”aan het maken.

De wereld is klein en mooi.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

April in het Zonnetje 1

Nieuwsbrief April in het Zonnetje 1 Stilte Massages: Op 2 April begon de maand April met een Stilte dag. Een dag waarop Joyce en ik stilte massages combineerde met een klankschalen massage. Voor de 1

bottom of page