top of page

Beduusd en overrompeld


Nog volop bezig met alles wat mij de laatste tijd bezig houdt was daar gisteren ineens het bericht dat de contactgroepen as maandag weer aan het werk mogen.

Totaal onverwacht voor mij. Ik wist zeker niet voor 20 mei en ik dacht ook dat het in kleine stapjes zou gaan.

Voor het eerst begrijp ik de leraren die ineens weer les mogen geven. Hun gevoel, is het wel veilig, kunnen we het goed organiseren, wat doe ik als mijn ouders verkouden zijn? Van een redelijk duidelijk kleine wereld, waarin jezelf beslist hoe je ermee omgaat, ga ik wel of niet naar een park of winkel, wel of niet bij ouders of andere op bezoek? Naar je verhouden tot de gewone gangbare maatschappij, waarop je moet vertrouwen dat iedereen genoeg veiligheid in acht neemt.

Natuurlijk ben ik ook blij! De lieve appjes die ik gisteravond kreeg. Merken dat jullie behoefte hebben aan een massage. Jullie weer kunnen helpen met in balans komen, weer genieten van mijn praktijkruimte en een bijdrage kunnen leveren in het versterken van jullie immuunsysteem. Massage verhoogt de weerstand.

Nu ik van wat dichterbij heb mee gemaakt hoe het in de zorg was en is, door te werken voor een thuiszorgorganisatie en een vriendin te hebben die ook diensten draait op een corona afdeling in een verpleeghuis, ben ik wel benieuwd hoe zij er tegen aan kijken dat iedereen weer naar de kapper mag. In de zorg is zoveel meegemaakt en zo hard gewerkt en zoveel leed gezien, dat ik begrijp dat zij deze stappen met angst en beven te gemoed zien.

Tot gisteravond was ik volop bezig met alles wat bij de Corona tijd op mijn pad kwam.

H et mondkapjes project in de krant krijgen. Volgende week in Den Haag Centraal.

Mezelf financieel op de been houden, mijn pakketjes project. Wat natuurlijk een onderdeel blijft van www.anjoabbinkreflexologie.com . Het is echt met veel enthousiasme ontvangen. Veel leuke lieve aanvragen en echt voor mij heerlijk om te merken dat we het echt persoonlijk kunnen maken. Elk pakketje is echt anders.

Een filmpje met beschrijving maken voor de thuiszorg hoe verzorg ik voeten. Het filmpje van de massage is nog net niet helemaal klaar.

“Mijn”oude vrouwtje op de been houden, niet helemaal gelukt want ze is weer gevallen helaas, in samenwerking met de wijkverpleegkundige. Wat zitten daar toch goede mensen tussen en wat doen die veel.

Liefs Anjo


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page